Clinica Novogyn

PROGRAMĂRI ONLINE Beneficiază de toată atenția
specialiștilor Novogyn
PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE
pentru o consultație!
VEZI MAI MULT Centrul Medical Novogyn PENTRU SĂNĂTATEA FEMEII ȘI COPILULUI STR. DOSTOIEVSKI, NR. 16, CLUJ-NAPOCA 0743 216 522 consultații VEZI MAI MULT Nașteri , Operații ginecologice, Novogyn Clinica
Galerie foto bebeluși născuți în clinica Novogyn

Bine ați venit la Novogyn

Spital privat de Obstetrică-Ginecologie

Clinica noastră a luat ființă ca urmare a dorinței unei asociații de medici clujeni, de a oferi în primul rând femeilor din Cluj-Napoca și din Transilvania o altă alternativă pentru asistența la naștere și pentru tratarea afecțiunilor ginecologice.

Despre Spital

Novogyn este un nou concept în obstetrică-ginecologie, care asigură o paletă largă de servicii medicale de la consultaţii, ecografie şi monitorizare a sarcinii până la asistenţă la naştere; de la intervenţii chirurgicale minim invazive (histeroscopie, laparoscopie) până la intervenţii chirurgicale radicale.
Play Video

Ce spun pacienții noștri

Mulțumim din suflet pentru serviciile medicale ireproșabile, pentru căldura și amabilitatea d-nei doctor Vaida de care ne-am atașat, asistentelor, moaşelor, neonatologilor. Totul a fost perfect!

Cristina S.

Mulțumesc întregului personal Novogyn pentru că au avut grijă de mine și micuța noastră acum 10 luni. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite în zilele atât de delicate, pentru mamă și bebe.

Oana P.

Recomand Novogyn! O clinică foarte bună, impecabil de curat și cu un personal foarte amabil. Totul e de nota 10. Mulțumesc Novogyn pentru că ați făcut experiența nașterii atât de frumoasă și mulţumesc din tot sufletul doamnei doctor Dana Ignat pentru toată răbdarea și tot ajutorul dat, un medic minunat!

Cristiana R.

Echipa medicală

Prof. Univ. Dr. Dan Mihu
Medic primar Obstetrică-Ginecologie
Prof. Univ. Dr. Dan Mihu

Atestat de studii complementare: echografie obstetricala si ginecologica, medicina materno-fetala, colposcopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, managementul serviciilor de sanatate.

Read more
Dr. Sbîrciu Mihăilă
Medic primar Obstetrică-Ginecologie
Dr. Sbîrciu Mihăilă

Atestat de studii complementare: echografie obstetricala si ginecologica, medicina materno-fetala, colposcopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie.

Read more
Șef Lucrări Dr. Oancea Mihaela
Medic primar Obstetrică-Ginecologie
Șef Lucrări Dr. Oancea Mihaela

Atestat de studii complementare: ultrasonografie obstetricala si ginecologica, medicina materno-fetala, colposcopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie, uroginecologie.

Read more
Conf. Dr. Răzvan Ciortea
Medic primar Obstetrică-Ginecologie
Conf. Dr. Răzvan Ciortea

Atestat de studii complementare: ultrasonografie obstetricala si ginecologica, medicina materno-fetala, histeroscopie, chirurgie laparoscopica ginecologica, uroginecologie, colposcopie.

Read more

Noutăți

Articole blog

Operația cezariană - Step by step cu baby steps
Operația cezariană - Step by step cu baby…

Ce este operația cezariană? Este intervenția prin care are loc extracția fătului din uterul gravid…

Sterilizarea chirurgicală
Sterilizarea chirurgicală

1. Ce este sterilizarea chirurgicală? Sterilizarea chirurgicală reprezintă o metodă de contracepție permanentă pentru femeile…

Ecografia în sarcina de trimestrul I
Ecografia în sarcina de trimestrul I

Primii pași către un diagnostic corect și precoce Ecografia este o tehnică imagistică esențială pentru…

Aphrodite - Sistem laser cu CO2 pentru întinerire vaginală și incontinență urinară.
Aphrodite - Sistem laser cu CO2 pentru întinerire…

Sistemul Aphrodite cu tehnologie fracțională laser CO2 este un sistem revoluționar de tratament pentru femei,…

Parteneri