Despre Novogyn

Clinica Novogyn

Spital privat Obstetrică-Ginecologie

Despre spital

Clinica noastră a luat ființă ca urmare a dorinței unei asociații de medici clujeni, de a oferi în primul rând femeilor din Cluj-Napoca și din Transilvania o altă alternativă pentru asistența la naștere și pentru tratarea afecțiunilor ginecologice.

Realizat la cel mai înalt standard al dotărilor şi ambientului, Spitalul Novogyn beneficiază de aportul unor medici cu o pregătire completă şi o bogată experienţă practică, completate de o componentă umană remarcabilă.

Novogyn este un nou concept în obstetrică-ginecologie, care asigură o paletă largă de servicii medicale de la consultaţii, ecografie şi monitorizare a sarcinii până la asistenţă la naştere; de la intervenţii chirurgicale minim invazive (histeroscopie, laparoscopie) până la intervenţii chirurgicale radicale.

Siguranţa actului medical este un drept fundamental al fiecarei paciente şi o responsabilitate a fiecărui angajat al Novogyn. Pacientele care se vor adresa Spitalului Novogyn vor fi tratate în siguranţă cu respect şi profesionalism. Echipa medicală oferă asistenţă medicală de urgenţă 24H.

Alăturând o aparatură medicală de o tehnologie extrem de avansată unei echipe medicale cu o pregatire deosebită, Novogyn oferă un act medical în concordanţă cu standardele europene.

Play Video

De ce să alegi Novogyn?

Performanța Clinicii Novogyn – Spital Privat de Obstetrică-Ginecologie în serviciile medicale de specialitate, grıja pentru paciente si bucuria revenirii lor la o viață sănătoasă după o operație ginecologică sau bucuria aducerii pe lume a unui copil, personalul specializat, deschis și prietenos, infrastructura modernă, tehnologia de ultimă generaţie, a devenit un model pentru piața medicală clujeană, fiind unul din punctele de referință pentru femeile din Transilvania și nu numai.

Dorința noastră este aceea de a ocupa primul loc pe piața furnizorilor de servicii medicale ginecologice din Cluj și de a deveni prima opțiune pentru potențialele paciente. Încercăm să ne situăm pe această treaptă, astfel încât să ridicăm standardele serviciilor pe care le oferim, prin realizarea obiectivelor de performanță:
calitatea serviciilor medicale, promptitudinea prestării serviciilor, încrederea acordată personalului medical, flexibilitatea programului
raportul calitate / preț, care este în avantajul pacientei.

De ce ai alege să naști la Novogyn?

Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje de luat în considerare atunci când alegi o maternitate privată: medicul care te asistă la naștere îți va răspunde la întrebări, te va sfătui, va fi atent la problemele și nevoile tale tot timpul cât vei fi internată.

Aportul unor medici cu o pregătire completă şi o bogată experienţă practică, completate de o componentă umană remarcabilă. Majoritatea medicilor care formează echipa medicală a Clinicii Novogyn sunt medici primari, avand multiple competențe: ecografie, medicină materno-fetală, chirurgie laparoscopică, histeroscopie, colposcopie.

Toată lumea este politicoasă, zâmbește și nu este deranjată de solicitările tale, indiferent de numărul lor.

Echipa medicală oferă asistență medicală de urgență 24/24, cu linii de gardă atât pentru obstetrică-ginecologie, cât și pentru neonatologie și terapie intensivă, pentru nașteri și operații ginecologice!

Toate mamicile care au născut în Clinica Novogyn și chiar însoțitorii sau vizitatorii acestora au putut observa o curățenie impecabilă, atât în saloane, săli de naștere, culoare, etc. Mai mult există Departamentul de Sterilizare din cadrul Clinicii Novogyn, care realizează funcțiile de decontaminare, pregătire truse, ambalare, sterilizare, stocare și eliberare și livrare materiale.

Ecografe ultraperformante, sală de nașteri și de operații cu aparaturi de ultimă generație!

Stabilirea unui diagnostic obstetrical complet și complex prin efectuarea ecografiilor morfologice de prim trimestru, trimestrul al II-lea, respectiv ecografii 4D. De asemenea există posibilitatea recoltării pentru screeningul non-invaziv prenatal Nifty și Panorama sau efectuarea amniocentezei și a biopsiei vilozitare.

Posibilitatea recoltării pentru investigații paraclinice, inclusiv Complexul Torch sau alți anticorpi necesari a se identifica pe timpul sarcinii.

Saloanele de lăuze sunt cu unul sau două paturi electrice organizate în sistem „rooming in”. Fiecare salon este dotat cu: frigider, TV, internet wireless, grup sanitar propriu, instalații de aer condiționat, sistem de apelare asistență în caz de urgență, masă pentru baia și îngrijirea noului-născut. Mobilierul saloanelor este unul prietenos, aspectul fiind al unei camere de hotel de lux.

La Novogyn, pacienta dispune de un cadru intim, de confort, siguranță și competență medicală, toate ridicate la standardele spitalelor de obstetrică-ginecologie din țările dezvoltate!

Mâncarea servită este furnizată de o firmă de catering, este foarte gustoasă și adaptată nevoilor si preferințelor tale ( ex: meniu lacto-vegetarian, raw vegan, etc)

Vei primi absolut tot ceea ce este necesar pentru tine și bebelușul tău, pe întrega perioadă de spitalizare: haine, scutece, creme, și alte produse de îngrijire pentru nou-născut, cămăși de noapte, halat flotir, papuci de unică folosință, chilot de unică folosință, tampoane, prosoape, cosmetice consumabile (gel de duș, șampon)!

Clinica Novogyn vine în întâmpinarea viitoarelor mămici cu pachete de naștere la prețuri speciale. Reducere 1200 lei din tariful nașterii, la semnarea unui contract de recoltare de celule stem cu una din băncile partenere, fiind cea mai mare reducere oferită în țară!

Trebuie să ai pe cardul de credit întreaga sumă care să acopere costurile nașterii, iar ulterior vei depune în contul tău 5 sau 6 rate egale, fără dobândă!

Venirea pe lume a unui nou suflet este cea mai mare minune pentru părinți! La Novogyn, nu doar mama este părtașă în primele momente din viața celui mic, ci și tatăl poate participa activ la sesiunile de îngrijire acordate de specialiștii Clinicii Novogyn.

Kinetoterapia postpartum are ca scop refacerea estetică a întregului organism, în special a musculaturii care menţine un aliniament postural corect, refacerea perineului, dacă acesta a avut de suferit, şi a dezechilibrelor musculoarticulare de după sarcină (musculatura spatelui, a abdomenului etc.).

Deoarece întrega echipa a Clinicii Novogyn onorează și protejează acest timp special, nimeni nu are dreptul de a răpi mamelor și bebelușilor această primă experiență, fără a avea un motiv întemeiat

Sistemul rooming-in în maternitatea Novogyn (mama stă în aceeași încăpere cu nou-născutul) s-a adoptat pentru a se realiza legatura afectivă și pentru însușirea unor deprinderi corecte de îngrijire și alimentație.

Clinica Novogyn vă oferă posibilitatea alegerii unui salon cu un singur pat (în limita locurilor disponibile), pentru a dispune de intimitate 100%.

Spital privat de Obstetrică-Ginecologie

Ai nevoie de serviciile Novogyn? Folosește sistemul nostru de programări online