Certificat de naștere

Eliberarea certificatului constatator de naștere al copilului se face în prima sau a doua zi dupa naștere de la Etajul 1, Compartimentul Supraveghere Lăuze, de Luni până Vineri, între orele 08:00-16:00, de către moașă.

Acesta NU se eliberează de la Recepția Clinicii!

Menționăm că certificatul constatator al nou-născutului viu este un act medical, prin care se astestă că nașterea a avut loc în maternitatea noastră, iar certificatul de naștere este un act, care se eliberează de la Oficiul Stării Civile din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Pe baza certificatului constatator al născutului viu se va elibera de către Primărie, certificatul de naștere al copilului!

În cazul în care mama este necăsătorită, pe certificatul constatator al nou-născutului viu se vor trece doar datele mamei, iar în situația în care tatăl copilului dorește recunoașterea acestuia, se va prezenta împreună cu mama copilului la Starea Civilă pentru a face toate formalitățile necesare (declarație de recunoaștere a copilului născut în afara căsătoriei dată de către tată, în fața ofițerului de stare civilă).

Model Certificat Medical Constatator al Născutului viu:

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNREGISTRARE NOU-NĂSCUT

Primaria Cluj-Napoca:

Nou-Nascuti - Str. Motilor nr. 3 Stare civila sala 7 giseul nr. 8
Program: Luni Marti Miercuri: 08:30 15:30 | Joi: 08:30 17:00 | Vineri: 08:30 14:0